Skip to main content
 

Motoren & scooters spuitwerk

Dankzij de modernste spuitapparatuur en onze innovatieve werkmethodes kunnen wij u een perfect eindresultaat garanderen. Ons vakkundig personeel staan tot uw beschikking.

 

Motoren & scooters

Ook motorfietsen vragen om een goede bescherming met een hoogwaardige laklaag. Door deze verflaag blijft de waarde van de motor langer behouden! Daarbij is een mooie, schone en glimmende motor of scooter natuurlijk een prachtige verschijning. Wij krijgen veel vragen of wij de buitenzijde van motoren weer kunnen herstellen naar showroom kwaliteit. Uiteraard is dit met motoren ook mogelijk!

Als schadeherstellers zijn de jongens van Spuiterij Firma Groen ook vakkundige spuiters. Deuren, keukendeurtjes, meubelen, machines, onderdelen van motoren, auto velgen, fietsframes, tuinmeubelen tot buitenlantaarn worden vakkundig met hoogwaardige lakken voorzien van een nieuwe kleur. Zelfs de kleuren kunnen zeer precies worden gemaakt in de kleuren mengmachine. Ook motortanks worden op vakkundige wijze strak gespoten in de spuiterij desnoods in de originele kleurstellingen gespoten.
Binnen- en buitenkwaliteit, één of meerlaags, grote partijen of enkele stuks voor particulier en bedrijf.

Motor spuiten en speciaal spuitwerk

Wilt u graag uw motor overspuiten in een andere kleur? Droomt u al jaren van een motor in dezelfde kleuren als uw MotoGP – held? Of heeft u schade of een kras in uw lak, die lelijk in het oog springt? Bij Spuiterij Firma Groen kunt u terecht voor als het spuitwerk aan uw motor. Van het spuiten van uw motor in een andere kleur, een eigen ontwerp van uw motor tot het herstellen van lakschade of roestplekken. Laat uw voertuig door een specialist behandelen voor een prachtig resultaat en een goede bescherming.

Lakschade leidt tot roest

Krassen en kleine deuken aan uw motor springen niet alleen snel in het oog, ze kunnen ook grotere schade aan de lak of roest veroorzaken. In de kleinste scheurtjes in de lak nestelt vuil en vocht. Die combinatie zorgt ervoor dat de schade aan de lak verergert en regelmatig uitmondt in roest en roestplekken. Daarom is het verstandig lakschade vakkundig te laten herstellen of delen van uw motor te laten spuiten.

Informeer naar de mogelijkheden.


Spuiterij Firma Groen

Specialist in laktechnieken
Excellent in reparatie en schadeherstel

Vraag direct een offerte aan
scooter keramische coating

Uw scooter of motor weer als nieuw

Bij Spuiterij Firma Groen is het herstellen van uw motor  of scooter in originele kwaliteit altijd het uitgangspunt. Zo maken we zoveel mogelijk gebruik van originele onderdelen, kleuren, stickers en striping. Zo wordt uw tweewieler perfect hersteld en terug gebracht in originele staat. Vooral als het gaat om het herstellen van spuitwerk of het spuiten van delen van uw motor, is het gebruik van originele kleuren belangrijk. Zo worden kleurverschillen tot een minimum beperkt.

motorfiets weer prachtig gespoten

Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.