Skip to main content

Quartz Glas Coating

Quartz Glas Coating is een Nederlandse ontwikkeling, een lakbescherming op basis van Silicium [SiO2] ook wel “kwartsglas” genoemd.

Wat maakt deze coating bijzonder
Silicium is een onschadelijk bestanddeel, een product uit de natuur, dat veilig is voor mensen en duurzaam voor het milieu.

De basis van deze coating is kristalzand, gereinigd en uiteindelijk verpulvert tot het meest fijne, kristalheldere en zuiverste zand ter wereld. Hoe fijner de grootte [Nano] van deze beschermende deeltjes, des te beter uw auto beschermd, deze coating zorgt ervoor dat zelfs de kleinste vuildeeltjes zich nagenoeg niet aan de lak hechten. Uw auto wordt wel vuil, maar is eenvoudig te reinigen.

Wat houdt het in
Met behulp van deze coating, brengen we een flinterdunne laag aan op het te behandelen lakoppervlak, de laagdikte is 500x dunner dan een menselijke haar. Een flexibele coating die meebeweegt met het uitzetten en krimpen van z’n ondergrond, die de lak niet afsluit, maar blijvend laat ademen.

U krijgt een onderhoudsvriendelijke auto, die na het reinigen altijd mooi glanst en niet meer gepoetst dient te worden. Wassen met speciale FLON-Shampoo volstaat.

Met deze coating kiest u voor een krachtige- en eigentijdse beschermer, met 4 jaar garantie op glans en duurzaamheid.

 

Quartz Glas Coating
Vraag direct een offerte aan

Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.